Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salaspils FK FC Kristians
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Daar is Vilķis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saulietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulietis passt de bal in één keer door. Ābelskalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Ābelskalns haalt uit met een fantastische trap. Viltvārdis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Salaspils FK - FC Kristians 0:1

15e minuut.
Pērsis is nu in balbezit. Bāriņš verovert de bal door een tackle van achteren. Bāriņš geeft een hoge lob. Ābelskalns maakt een snoekduik en kopt de bal. Viltvārdis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Salaspils FK - FC Kristians 0:2

20e minuut.
Jass rent richting de bal. Jass passt de bal met de wreef. Zeimots rent richting de bal. Glāzītis verovert de bal door een tackle van achteren. Glāzītis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sloka geeft een hoge lob. Jass bereikt de bal nog maar net als eerste. Jass speelt de bal door. Vilķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilķis met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ābelskalns speelt de bal door. Gibze rent richting de bal. Zeimots tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zeimots krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Pērsis kopt de bal weg. Saulietis rent richting de bal. Saulietis probeert naar een medespeler te passen. Ābelskalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Ābelskalns draait met de bal, schiet en ... Viltvārdis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salaspils FK - FC Kristians 0:3

44e minuut.
Vilķis is nu in balbezit. Vilķis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ševčenko de bal. Ābelskalns is nu in balbezit. Ābelskalns schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salaspils FK 56%, FC Kristians 44%.
Salaspils FK - FC Kristians 0:3

75e minuut.
Zeimots bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeimots geeft een lange en hoge pass. Pērsis heeft problemen om de bal te vangen. Jass is nu in balbezit. Jass draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daris probeert wanhopig de bal te grijpen. Daris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salaspils FK 35%, FC Kristians 65%.
Salaspils FK - FC Kristians 0:3