Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RFC Wilargo Daugava
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


12e minuut.
Puriņš rent richting de bal. Junka verovert de bal door een tackle van achteren. Junka passt de bal met de wreef. Maskalāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Maskalāns draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Varaidotis de bal. Bumbulis speelt de bal door. Junka is nu in balbezit. Junka schiet op doel. Dāls probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bumbulis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Klaucāns met de inworp. Junka is nu in balbezit. Junka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Wilargo - Daugava 1:0

25e minuut.
Priede geeft een lange en hoge pass. Inworp. Picis met de inworp. Valnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valnis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Breits geeft de bal voor. Inworp. Karalis met de inworp. Valnis is nu in balbezit. Valnis schiet op doel. Vībans bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karalis zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Mazulis de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eihenbaums bereikt de bal nog maar net als eerste. Eihenbaums draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RFC Wilargo - Daugava 1:1

44e minuut.
Valnis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plekens komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFC Wilargo 40%, Daugava 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RFC Wilargo - Daugava 1:1

48e minuut.
Rečs probeert de bal met de borst te controleren. Mundziņš rent richting de bal. Rečs onderschept slim de pass. Maskalāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Maskalāns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Picis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varaidotis controleert de bal met de borst. Varaidotis passt de bal met de wreef. Eihenbaums is nu in balbezit. Eihenbaums haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFC Wilargo 55%, Daugava 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RFC Wilargo - Daugava 1:1