Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daugava FC Kristians
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Saulietis is nu in balbezit. Saulietis passt de bal met de wreef. Pērkons is nu in balbezit. Ābelskalns rent richting de bal. Ābelskalns haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kivkucāns rent richting de bal. Plekens onderschept slim de pass. Plekens passt de bal in één keer door. Eihenbaums is nu in balbezit. Eihenbaums schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daugava - FC Kristians 1:0

10e minuut.
Ābelskalns passt de bal in één keer door. Karalis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cipa. Cipa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daugava 50%, FC Kristians 50%.
Daugava - FC Kristians 1:0

51e minuut.
Bāriņš verovert de bal door een tackle van achteren. Bāriņš geeft de bal voor. Bumbulis rent richting de bal. Ābelskalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Ābelskalns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daugava - FC Kristians 1:1

53e minuut.
Cipa probeert naar een medespeler te passen. Pērkons is nu in balbezit. Pērkons geeft een hoge lob. Eihenbaums rent richting de bal. Eihenbaums schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daugava - FC Kristians 2:1

70e minuut.
Zeimots geeft een lange en hoge pass. Inworp. Picis met een snelle inworp. Plekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Plekens geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Picis zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Saulietis de bal. Varaidotis rent richting de bal. Varaidotis schiet op doel. Plekens probeert de bal aan de voet te houden. Daris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eihenbaums bereikt de bal nog maar net als eerste. Eihenbaums haalt uit met een fantastische trap. Daris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daugava 42%, FC Kristians 58%.
Daugava - FC Kristians 2:1