Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RFC Wilargo Salaspils FK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Vilķis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jass bereikt de bal nog maar net als eerste. Rečs rent richting de bal. Jass onderschept slim de pass. Jass geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Vībans met een harde bal richting middenveld. Junka heeft problemen om de bal te vangen. Pumpišs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pumpišs krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mārutks geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klapatnieks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Brūveris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brūveris geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Maskalāns rent richting de bal. Mārutks verovert de bal door een tackle van achteren. Pērsis rent richting de bal. Junka onderschept slim de pass. Junka schiet op doel. Viltvārdis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Brūveris geeft de bal voor. Maskalāns rent richting de bal. Mārutks verovert de bal door een tackle van achteren. Junka verovert de bal door een tackle van achteren. Junka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klaucāns verovert de bal door een tackle van achteren. Klaucāns geeft een hoge lob. Priede kopt de bal weg. Maskalāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Maskalāns haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Svarāns is nu in balbezit. Svarāns passt de bal in één keer door. Daar is Rečs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glāzītis is nu in balbezit. Glāzītis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFC Wilargo 44%, Salaspils FK 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RFC Wilargo - Salaspils FK 0:0

46e minuut.
Ševčenko geeft de bal voor. Maskalāns heeft problemen om de bal te vangen. Pērsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Junka rent richting de bal. Junka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Brūveris met een snelle inworp. Klapatnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Klapatnieks passt de bal zonder na te denken. Maskalāns rent richting de bal. Maskalāns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pērsis onderschept slim de pass. Pērsis probeert naar een medespeler te passen. Klapatnieks rent richting de bal. Gibze verovert de bal door een tackle van achteren. Gibze geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFC Wilargo 54%, Salaspils FK 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RFC Wilargo - Salaspils FK 0:0