Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Regnum Semigallia FC Kristians
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Bargais onderschept slim de pass. Bargais met een sublieme pass. Bāriņš rent richting de bal. Bāriņš geeft de bal voor. Ābelskalns springt en kopt de bal. Bartals kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Tukums rent richting de bal. Cipa verovert de bal door een tackle van achteren. Cipa probeert naar een medespeler te passen. Ābelskalns is nu in balbezit. Ābelskalns draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ūlands probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zeimots bereikt de bal nog maar net als eerste. Ūlands schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ūlands krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bargais verovert de bal door een tackle van achteren. Bargais passt de bal met de wreef. Ābelskalns is nu in balbezit. Ābelskalns schiet op doel. Na een snelle pass probeert Birze de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Semigallia - FC Kristians 0:1

24e minuut.
Ūlands passt de bal zonder na te denken. Bargais is nu in balbezit. Stafeckis begaat een overtreding. Stafeckis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regnum Semigallia 64%, FC Kristians 36%.
Regnum Semigallia - FC Kristians 0:1

48e minuut.
Meikops probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bāriņš probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ābelskalns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ābelskalns schiet op doel. Bartals maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Semigallia - FC Kristians 0:2

50e minuut.
Stafeckis passt de bal in één keer door. Bāriņš rent richting de bal. Bāriņš met een sublieme pass. Bargais rent richting de bal. Bargais draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Vēzis rent richting de bal. Vēzis passt de bal zonder na te denken. Lipmans rent richting de bal. Lipmans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Semigallia - FC Kristians 1:2

77e minuut.
Bāriņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bāriņš geeft een hoge lob. Tukums bereikt de bal nog maar net als eerste. Ābelskalns verovert de bal door een tackle van achteren. Ābelskalns schiet op doel. Bartals probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regnum Semigallia 65%, FC Kristians 35%.
Regnum Semigallia - FC Kristians 1:2