Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cinizm_pafos Etalons
frol Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Samburs is nu in balbezit. Cimurs rent richting de bal. Samburs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samburs krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kričus speelt de bal door. Cimurs rent richting de bal. Plūme onderschept slim de pass. Kaupēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaupēns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Plicis verovert de bal door een tackle van achteren. Plicis passt de bal zonder na te denken. Jūlijs met een sublieme pass. Mīlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mīlis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kručāns met de inworp. Dzervaldis kan de bal niet met de borst controleren. Dzervaldis probeert naar een medespeler te passen. Valmierietis is nu in balbezit. Valmierietis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mīlis is nu in balbezit. Mīlis draait met de bal, schiet en ... Cirhs bokst de bal weg.

22e minuut.
Kaupēns rent richting de bal. Plicis rent richting de bal. Met opzet legt Kaupēns zijn tegenspeler op de grond. Kaupēns krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ēdelis is nu in balbezit. Kručāns tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ēdelis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buldurjānis met een snel genomen vrije trap. Kričus krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dzervaldis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pusstops komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Brants geeft de bal voor. Klungelig pakt Jurkāns de bal. Plūme rent richting de bal. Plūme haalt uit met een fantastische trap. Sirsnītis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinizm_pafos - Etalons 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinizm_pafos 40%, Etalons 60%.
Cinizm_pafos - Etalons 1:0

52e minuut.
Klungelig pakt Samburs de bal. Cimurs is nu in balbezit. Met opzet legt Brants zijn tegenspeler op de grond. Brants is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cimurs raakt geblesseerd tijdens het duel. Cimurs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Godprātis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mīlis rent richting de bal. Mīlis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Plūme onderschept slim de pass. Plūme met een sublieme pass. Daar is Kričus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kričus draait met de bal, schiet en ... Sirsnītis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinizm_pafos - Etalons 2:0

60e minuut.
Mīlis speelt de bal door. Valmierietis probeert naar een medespeler te passen. Plūme is nu in balbezit. Mīlis onderschept slim de pass. Mīlis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Plūme probeert naar een medespeler te passen. Daar is Samburs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jumpraviņš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jumpraviņš krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kručāns geeft de bal voor. Inworp. Ēdelis met de inworp. Kaupēns controleert de bal met de borst. Kaupēns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinizm_pafos - Etalons 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinizm_pafos 43%, Etalons 57%.
Cinizm_pafos - Etalons 3:0