Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiters Johny™ FC Cempi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Ulbergs haalt uit met een fantastische trap. Valnis probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Čalis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drullis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiters Johny™ - FC Cempi 0:1

14e minuut.
Ulbergs is nu in balbezit. Dzedulis onderschept slim de pass. Dzedulis speelt de bal door. Daar is Bigužs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigužs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Valnis kopt de bal weg. Klungelig pakt Ventiņš de bal. Vebersts bereikt de bal nog maar net als eerste. Drullis onderschept slim de pass. Drullis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shiters Johny™ - FC Cempi 0:2

28e minuut.
Vebersts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzedulis speelt de bal door. Bigužs bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniors is nu in balbezit. Juniors haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Čalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vebersts onderschept slim de pass. Vebersts speelt de bal door. Bigužs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigužs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Drullis onderschept slim de pass. Ulbergs rent richting de bal. Ulbergs passt de bal met de wreef. Drullis is nu in balbezit. Drullis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiters Johny™ - FC Cempi 0:3

41e minuut.
Circiriņš speelt de bal door. Bigužs bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemītis begaat een overtreding. Zemītis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiters Johny™ 56%, FC Cempi 44%.
Shiters Johny™ - FC Cempi 0:3

50e minuut.
Ventiņš rent richting de bal. Ierasts verovert de bal door een tackle van achteren. Juniors speelt de bal door. Bigužs rent richting de bal. Bigužs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rubulis met de inworp. Juniors geeft een hoge lob. Zvīņa probeert de bal aan de voet te houden. Kaļķis is nu in balbezit. Kaļķis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kartavs geeft de bal voor. Klungelig pakt Circiriņš de bal. Mētra met een sublieme pass. Bigužs rent richting de bal. Bigužs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Ierasts geeft de bal voor. Inworp. Rubulis met een snelle inworp. Juniors is nu in balbezit. Juniors geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Mētra de bal onder controle te krijgen. Šnorītis is nu in balbezit. Mētra met een sublieme pass. Drullis rent richting de bal. Drullis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiters Johny™ 45%, FC Cempi 55%.
Shiters Johny™ - FC Cempi 0:3