Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK-Kurzeme FK Wilargo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Klungelig pakt Paegle de bal. Menca probeert naar een medespeler te passen. Kālītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trīnītis verovert de bal door een tackle van achteren. Trīnītis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dzidrvaldis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidrvaldis passt de bal zonder na te denken. Berniks rent richting de bal. Berniks geeft een hoge lob. Vikings springt en kopt de bal. Jonišs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Vikings probeert de bal aan de voet te houden. Sārtis is nu in balbezit. Liepiņš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liepiņš krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Liepiņš kan de bal niet met de borst controleren. Sārtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepiņš is nu in balbezit. Sārtis verovert de bal door een tackle van achteren. Sārtis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Paegle kopt de bal weg. Sārtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sārtis passt de bal met de wreef. Vikings rent richting de bal. Vikings haalt uit met een fantastische trap. Jonišs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Šūpulnieks geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Dzidrvaldis de bal. Sārtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidrvaldis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidrvaldis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-Kurzeme - FK Wilargo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-Kurzeme 53%, FK Wilargo 47%.
FK-Kurzeme - FK Wilargo 0:1

62e minuut.
Trīnītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mīlīgs onderschept slim de pass. Mīlīgs passt de bal in één keer door. Menca rent richting de bal. Menca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK-Kurzeme - FK Wilargo 1:1

64e minuut.
Liepiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vikings rent richting de bal. Vikings passt de bal met de wreef. Sārtis rent richting de bal. Sārtis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-Kurzeme 37%, FK Wilargo 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK-Kurzeme - FK Wilargo 1:1