Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK VSB Hell Legion
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Kreisais raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jasmīns komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Zēbergs is nu in balbezit. Juzis onderschept slim de pass. Juzis met een sublieme pass. Lauznis rent richting de bal. Lauznis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zēbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabris bereikt de bal nog maar net als eerste. Zēbergs verovert de bal door een tackle van achteren. Sīlis rent richting de bal. Sīlis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VSB - Hell Legion 1:0

17e minuut.
Raupis is nu in balbezit. Gabris onderschept slim de pass. Gabris passt de bal in één keer door. Lauznis rent richting de bal. Lauznis schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Jasmīns de bal onder controle te krijgen. Sīlis is nu in balbezit. Sīlis passt de bal met de wreef. Raupis is nu in balbezit. Raupis draait met de bal, schiet en ... Tautvedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VSB - Hell Legion 2:0

27e minuut.
Juzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzis met een sublieme pass. Lauznis is nu in balbezit. Lauznis draait met de bal, schiet en ... Saimnieks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VSB - Hell Legion 2:1

36e minuut.
Ēdelis rent richting de bal. Juzis onderschept slim de pass. Juzis passt de bal zonder na te denken. Lauznis is nu in balbezit. Lauznis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Gabris verovert de bal door een tackle van achteren. Sīlis onderschept slim de pass. Jasmīns bereikt de bal nog maar net als eerste. Sīlis verovert de bal door een tackle van achteren. Sīlis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VSB 53%, Hell Legion 47%.
FK VSB - Hell Legion 2:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zvārgulis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sīlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sīlis geeft een lange en hoge pass. Gabris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tīsiņš geeft de bal voor. Inworp. Meldis met een snelle inworp. Zvārgulis geeft de bal voor. Raupis is nu in balbezit. Tautvedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raupis rent richting de bal. Raupis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VSB - Hell Legion 3:1

84e minuut.
Juzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzis passt de bal in één keer door. Lauznis rent richting de bal. Lauznis draait met de bal, schiet en ... Saimnieks probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VSB 52%, Hell Legion 48%.
FK VSB - Hell Legion 3:1