Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cinizm_pafos FC Cempi
frol Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Drullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drullis passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Čalis de bal onder controle te krijgen. Druvaskalns verovert de bal door een tackle van achteren. Druvaskalns geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ierasts passt de bal zonder na te denken. Šnorītis rent richting de bal. Šnorītis probeert naar een medespeler te passen. Drullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drullis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drullis rent richting de bal. Drullis haalt uit met een fantastische trap. Druvaskalns probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Brants geeft de bal voor. Plūme rent richting de bal. Plūme passt de bal met de wreef. Kričus rent richting de bal. Kričus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šnorītis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaupēns rent richting de bal. Ierasts verovert de bal door een tackle van achteren. Ierasts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kartavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Plūme is nu in balbezit. Plūme passt de bal zonder na te denken. Kričus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinizm_pafos - FC Cempi 1:0

24e minuut.
Ulbergs onderschept slim de pass. Ulbergs passt de bal in één keer door. Drullis is nu in balbezit. Drullis schiet op doel. Cirhs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cinizm_pafos - FC Cempi 1:1

25e minuut.
Čalis onderschept slim de pass. Čalis geeft een hoge lob. Drullis rent richting de bal. Drullis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Ulbergs passt de bal in één keer door. Druvaskalns is nu in balbezit. Druvaskalns geeft een lange en hoge pass. Kričus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zemītis speelt de bal door. Drullis rent richting de bal. Godprātis begaat een overtreding. Godprātis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinizm_pafos 54%, FC Cempi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cinizm_pafos - FC Cempi 1:1

57e minuut.
Drullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Riebiņš rent richting de bal. Drullis onderschept slim de pass. Drullis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Samburs onderschept slim de pass. Samburs geeft een lange en hoge pass. Kreicis met een sublieme pass. Ulbergs is nu in balbezit. Ulbergs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zemītis speelt de bal door. Inworp. Godprātis met een snelle inworp. Ēdelis rent richting de bal. Ēdelis geeft een hoge lob. Kreicis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Zvīņa probeert naar een medespeler te passen. Brants heeft problemen om de bal te vangen. Ulbergs met een sublieme pass. Drullis is nu in balbezit. Drullis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Buldurjānis passt de bal zonder na te denken. Plūme rent richting de bal. Plūme passt de bal in één keer door. Kričus rent richting de bal. Kričus haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cinizm_pafos - FC Cempi 2:1

87e minuut.
Godprātis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnorītis is nu in balbezit. Šnorītis passt de bal zonder na te denken. Drullis rent richting de bal. Drullis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cinizm_pafos - FC Cempi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinizm_pafos 49%, FC Cempi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cinizm_pafos - FC Cempi 2:2