Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiters Johny™ Etalons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Rūpis kopt de bal weg. Cimurs is nu in balbezit. Juniors schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Juniors naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Plicis geeft een hoge lob. Dzedulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mīlis onderschept slim de pass. Mīlis haalt uit met een fantastische trap. Paceplītis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Valmierietis kopt de bal weg. Dzedulis probeert de bal aan de voet te houden. Mīlis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mīlis krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Kručāns de bal. Kručāns speelt de bal door. Mētra heeft problemen om de bal te vangen. Dzervaldis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzervaldis geeft een lange en hoge pass. Paceplītis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Cimurs onderschept slim de pass. Valmierietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valmierietis met een sublieme pass. Mīlis rent richting de bal. Mīlis haalt uit met een fantastische trap. Paceplītis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiters Johny™ 53%, Etalons 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiters Johny™ - Etalons 0:0

47e minuut.
Rūpis is nu in balbezit. Rūpis geeft een lange en hoge pass. Valnis kan de bal niet met de borst controleren. Mīlis rent richting de bal. Mīlis schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Kručāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigužs verovert de bal door een tackle van achteren. Bigužs passt de bal in één keer door. Rubulis rent richting de bal. Rubulis geeft de bal voor. Sirsnītis bokst de bal weg.

61e minuut.
Vebersts met een sublieme pass. Rūpis is nu in balbezit. Kaļķis verovert de bal door een tackle van achteren. Kaļķis passt de bal zonder na te denken. Jurkāns probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Valcis probeert naar een medespeler te passen. Kaļķis is nu in balbezit. Rūpis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rūpis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiters Johny™ 38%, Etalons 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiters Johny™ - Etalons 0:0