Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Etalons Shiters Johny™
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


17e minuut.
Rūpis onderschept slim de pass. Valcis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzedulis. Dzedulis krijgt een gele kaart. Valcis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Valcis kan niet meer verder spelen. Jūlijs komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Dzedulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzedulis speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Juniors de bal onder controle te krijgen. Sīrulis rent richting de bal. Sīrulis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cimurs bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniors verovert de bal door een tackle van achteren. Sīrulis rent richting de bal. Juniors rent richting de bal. Juniors haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cimurs is nu in balbezit. Juniors rent richting de bal. Sīrulis rent richting de bal. Juniors is nu in balbezit. Juniors haalt uit met een fantastische trap. Sirsnītis bokst de bal weg.

30e minuut.
Valmierietis speelt de bal door. Juniors is nu in balbezit. Cimurs is nu in balbezit. Juniors onderschept slim de pass. Juniors haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Etalons 66%, Shiters Johny™ 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Etalons - Shiters Johny™ 0:0

49e minuut.
Cimurs geeft de bal voor. Trejdeviņš kopt de bal weg. Plicis is nu in balbezit. Sīrulis verovert de bal door een tackle van achteren. Sīrulis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ventiņš rent richting de bal. Ventiņš probeert naar een medespeler te passen. Sīrulis is nu in balbezit. Juniors bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniors haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cimurs geeft de bal voor. Daar is Mīlis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Circiriņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mīlis onderschept slim de pass. Mīlis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cimurs passt de bal met de wreef. Valmierietis heeft problemen om de bal te vangen. Valmierietis passt de bal met de wreef. Mīlis rent richting de bal. Mīlis draait met de bal, schiet en ... Paceplītis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Etalons - Shiters Johny™ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Etalons 36%, Shiters Johny™ 64%.
Etalons - Shiters Johny™ 1:0