Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hell Legion FK Wilargo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Juzis probeert naar een medespeler te passen. Lauznis rent richting de bal. Lauznis met een sublieme pass. Juzis rent richting de bal. Juzis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lauznis rent richting de bal. Juzis rent richting de bal. Dzidrvaldis is nu in balbezit. Juzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Lapa verovert de bal door een tackle van achteren. Lapa passt de bal met de wreef. Dzidrvaldis kan de bal niet met de borst controleren. Juzis is nu in balbezit. Juzis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lauznis rent richting de bal. Lauznis schiet op doel. Cūkovs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Sārtis passt de bal zonder na te denken. Juzis is nu in balbezit. Juzis passt de bal zonder na te denken. Lauznis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauznis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dzidrvaldis is nu in balbezit. Juzis onderschept slim de pass. Juzis speelt de bal door. Lauznis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauznis haalt uit met een fantastische trap. Cūkovs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Legion 48%, FK Wilargo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hell Legion - FK Wilargo 0:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cūkovs niet meer kan verder spelen. Stepanovs komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Berniks met een snelle inworp. Sārtis geeft de bal voor. Šūpulnieks rent richting de bal. Šūpulnieks schiet op doel. Tīsiņš probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Legion - FK Wilargo 0:1

69e minuut.
Kālītis is nu in balbezit. Met opzet legt Juzis zijn tegenspeler op de grond. Kālītis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dzidrvaldis met een snel genomen vrije trap. Vikings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vikings schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Laukmanis rent richting de bal. Laukmanis geeft een lange en hoge pass. Kreisais bereikt de bal nog maar net als eerste. Sārtis onderschept slim de pass. Sārtis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Juzis onderschept slim de pass. Juzis passt de bal in één keer door. Lauznis rent richting de bal. Lauznis haalt uit met een fantastische trap. Stepanovs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hell Legion - FK Wilargo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Legion 57%, FK Wilargo 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hell Legion - FK Wilargo 1:1