Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Wilargo Cinizm_pafos
Normal Tactiek frol
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Mīlīgs verovert de bal door een tackle van achteren. Dzidrvaldis is nu in balbezit. Plūme tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plūme krijgt een gele kaart. Dzidrvaldis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dzidrvaldis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vikings rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Wilargo - Cinizm_pafos 1:0

23e minuut.
Druvaskalns speelt de bal door. Prikulis probeert naar een medespeler te passen. Vikings is nu in balbezit. Vikings schiet op doel. Dzīrotājs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Wilargo - Cinizm_pafos 2:0

31e minuut.
Piksis rent richting de bal. Piksis passt de bal zonder na te denken. Vikings rent richting de bal. Sārtis is nu in balbezit. Sārtis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Sārtis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mācītājs komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Wilargo 47%, Cinizm_pafos 53%.
FK Wilargo - Cinizm_pafos 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Samburs de bal. Plūme rent richting de bal. Plūme passt de bal met de wreef. Kričus is nu in balbezit. Kričus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Wilargo - Cinizm_pafos 2:1

72e minuut.
Mācītājs verovert de bal door een tackle van achteren. Berniks geeft een hoge lob. Klungelig pakt Godprātis de bal. Vikings is nu in balbezit. Vikings haalt uit met een fantastische trap. Dzīrotājs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Paegle passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mācītājs de bal. Mācītājs speelt de bal door. Berniks rent richting de bal. Berniks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Brants verovert de bal door een tackle van achteren. Mācītājs bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidrvaldis met een sublieme pass. Vikings rent richting de bal. Vikings haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mācītājs geeft de bal voor. Klungelig pakt Samburs de bal. Samburs met een sublieme pass. Mācītājs is nu in balbezit. Mācītājs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Wilargo 40%, Cinizm_pafos 60%.
FK Wilargo - Cinizm_pafos 2:1