Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cinizm_pafos FK Wilargo
frol Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Kaupēns heeft problemen om de bal te vangen. Kričus rent richting de bal. Kričus passt de bal in één keer door. Plūme is nu in balbezit. Plūme draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kaupēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidrvaldis verovert de bal door een tackle van achteren. Dzidrvaldis geeft een lange en hoge pass. Vikings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vikings haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinizm_pafos 42%, FK Wilargo 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cinizm_pafos - FK Wilargo 0:0

52e minuut.
Kālītis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samburs met een snelle inworp. Kaupēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaupēns haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Paegle geeft een hoge lob. Godprātis kopt de bal weg. Klungelig pakt Brants de bal. Vikings is nu in balbezit. Vikings haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cirhs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kričus is nu in balbezit. Kričus draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kālītis de bal onder controle te krijgen. Plūme rent richting de bal. Plūme schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Kaupēns rent richting de bal. Kaupēns probeert naar een medespeler te passen. Bitāns met een sublieme pass. Kričus is nu in balbezit. Kričus schiet op doel. Cūkovs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kričus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričus draait met de bal, schiet en ... Cūkovs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Piksis rent richting de bal. Ēdelis is nu in balbezit. Ēdelis geeft de bal voor. Vikings is nu in balbezit. Vikings draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mīlīgs rent richting de bal. Mīlīgs geeft de bal voor. Vikings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vikings schiet op doel. Cirhs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinizm_pafos 49%, FK Wilargo 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cinizm_pafos - FK Wilargo 0:0