Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK VSB FC Cempi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Štrauss met een sublieme pass. Sīlis heeft problemen om de bal te vangen. Sīlis met een sublieme pass. Raupis heeft problemen om de bal te vangen. Raupis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Liepkalns probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepkalns rent richting de bal. Drullis onderschept slim de pass. Drullis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Krisks bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisks geeft een lange en hoge pass. Daar is Skudra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drullis rent richting de bal. Drullis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Čalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čalis geeft een lange en hoge pass. Daar is Skudra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drullis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VSB - FC Cempi 0:1

20e minuut.
Ierasts verovert de bal door een tackle van achteren. Sīlis onderschept slim de pass. Raupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sīlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sīlis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Raupis is nu in balbezit. Vītols bereikt de bal nog maar net als eerste. Vītols passt de bal in één keer door. Raupis rent richting de bal. Raupis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Drullis is nu in balbezit. Skudra is nu in balbezit. Drullis onderschept slim de pass. Drullis schiet op doel. Saimnieks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VSB - FC Cempi 0:2

33e minuut.
Ierasts is nu in balbezit. Ierasts probeert naar een medespeler te passen. Ulbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulbergs haalt uit met een fantastische trap. Skudra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šnorītis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dieninieks kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drullis is nu in balbezit. Drullis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vītols rent richting de bal. Sīlis onderschept slim de pass. Sīlis met een sublieme pass. Raupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raupis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Raupis is nu in balbezit. Raupis haalt uit met een fantastische trap. Olijars maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VSB - FC Cempi 1:2

37e minuut.
Zvārgulis onderschept slim de pass. Zvārgulis met een sublieme pass. Kartavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Raupis onderschept slim de pass. Raupis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Štrauss rent richting de bal. Zvīņa onderschept slim de pass. Zvīņa probeert naar een medespeler te passen. Sīlis rent richting de bal. Sīlis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Raupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Sīlis onderschept slim de pass. Sīlis schiet op doel. Olijars probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK VSB - FC Cempi 2:2

44e minuut.
Skudra geeft een lange en hoge pass. Šnorītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvārgulis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zvārgulis krijgt een gele kaart. Šnorītis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zemītis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VSB 42%, FC Cempi 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK VSB - FC Cempi 2:2

54e minuut.
Štrauss passt de bal met de wreef. Kartavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Raupis onderschept slim de pass. Raupis haalt uit met een fantastische trap. Olijars probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VSB - FC Cempi 3:2

56e minuut.
Ierasts rent richting de bal. Sīlis onderschept slim de pass. Sīlis probeert naar een medespeler te passen. Raupis rent richting de bal. Raupis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ierasts geeft een hoge lob. Meldis rent richting de bal. Meldis passt de bal in één keer door. Drullis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drullis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Vītols geeft een hoge lob. Čalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čalis speelt de bal door. Ulbergs rent richting de bal. Ulbergs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vītols is nu in balbezit. Vītols speelt de bal door. Drullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulbergs is nu in balbezit. Ulbergs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Drullis onderschept slim de pass. Ulbergs heeft problemen om de bal te vangen. Drullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulbergs rent richting de bal. Ulbergs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK VSB - FC Cempi 3:3

90e minuut.
Ulbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulbergs met een sublieme pass. Skudra heeft problemen om de bal te vangen. Drullis is nu in balbezit. Drullis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VSB 62%, FC Cempi 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK VSB - FC Cempi 3:3