Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Etalons FK Wilargo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


19e minuut.
Paegle speelt de bal door. Piksis is nu in balbezit. Mīlis is nu in balbezit. Mīlis haalt uit met een fantastische trap. Bitāns probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Kālītis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dzervaldis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valmierietis rent richting de bal. Valmierietis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Paegle rent richting de bal. Paegle passt de bal zonder na te denken. Rūpis is nu in balbezit. Šūpulnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Šūpulnieks geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Etalons - FK Wilargo 0:1

34e minuut.
Daar is Cimurs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mācītājs rent richting de bal. Mācītājs passt de bal zonder na te denken. Vikings rent richting de bal. Vikings draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Sirsnītis trapt de bal weg. Šūpulnieks rent richting de bal. Šūpulnieks haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Rūpis verovert de bal door een tackle van achteren. Rūpis passt de bal met de wreef. Kālītis is nu in balbezit. Mīlis verovert de bal door een tackle van achteren. Mīlis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Valcis rent richting de bal. Valcis geeft een lange en hoge pass. Mīlīgs heeft problemen om de bal te vangen. Mīlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mīlis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Etalons - FK Wilargo 1:1

44e minuut.
Paegle verovert de bal door een tackle van achteren. Mācītājs rent richting de bal. Mācītājs passt de bal in één keer door. Vikings rent richting de bal. Vikings haalt uit met een fantastische trap. Sirsnītis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Etalons 58%, FK Wilargo 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Etalons - FK Wilargo 1:1

80e minuut.
Kručāns verovert de bal door een tackle van achteren. Plicis rent richting de bal. Plicis passt de bal zonder na te denken. Mīlis rent richting de bal. Mīlis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Etalons - FK Wilargo 2:1

86e minuut.
Valmierietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valmierietis passt de bal zonder na te denken. Piksis geeft een lange en hoge pass. Šūpulnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šūpulnieks geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cimurs geeft de bal voor. Kālītis kopt de bal weg. Klungelig pakt Bitāns de bal. Mīlis is nu in balbezit. Mīlis haalt uit met een fantastische trap. Cūkovs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Etalons - FK Wilargo 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Etalons 47%, FK Wilargo 53%.
Etalons - FK Wilargo 3:1