Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cinizm_pafos FK-Kurzeme
frol Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Mudris bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudris geeft de bal voor. Riebiņš heeft problemen om de bal te vangen. Trīnītis onderschept slim de pass. Trīnītis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinizm_pafos - FK-Kurzeme 0:1

12e minuut.
Meirāns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kričus rent richting de bal. Liepiņš onderschept slim de pass. Liepiņš speelt de bal door. Mudris speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinizm_pafos - FK-Kurzeme 0:2

19e minuut.
Godprātis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meirāns met de inworp. Menca rent richting de bal. Menca geeft een hoge lob. Dzīrotājs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trīnītis springt en kopt de bal. Dzīrotājs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Picis met een snelle inworp. Kaupēns rent richting de bal. Menca onderschept slim de pass. Menca geeft een hoge lob. Dzīrotājs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinizm_pafos 70%, FK-Kurzeme 30%.
Cinizm_pafos - FK-Kurzeme 0:2

53e minuut.
Žāklis passt de bal zonder na te denken. Brants rent richting de bal. Trīnītis verovert de bal door een tackle van achteren. Menca is nu in balbezit. Menca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Godprātis geeft de bal voor. Inworp. Meirāns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menca rent richting de bal. Menca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trīnītis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinizm_pafos - FK-Kurzeme 0:3

70e minuut.
Druvaskalns is nu in balbezit. Druvaskalns geeft een lange en hoge pass. Dobelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Plūme onderschept slim de pass. Plūme geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Picis met een snelle inworp. Menca bereikt de bal nog maar net als eerste. Menca passt de bal zonder na te denken. Trīnītis is nu in balbezit. Trīnītis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinizm_pafos 57%, FK-Kurzeme 43%.
Cinizm_pafos - FK-Kurzeme 0:3