Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiters Johny™ FK VSB
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Zēbergs met de inworp. Ēdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniors begaat een overtreding. Juniors krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Vebersts bereikt de bal nog maar net als eerste. Sīlis onderschept slim de pass. Sīlis passt de bal in één keer door. Raupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raupis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dieninieks rent richting de bal. Juniors verovert de bal door een tackle van achteren. Skudra rent richting de bal. Juniors verovert de bal door een tackle van achteren. Juniors draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shiters Johny™ - FK VSB 1:0

25e minuut.
Sīlis verovert de bal door een tackle van achteren. Sīlis met een sublieme pass. Raupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raupis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shiters Johny™ - FK VSB 1:1

29e minuut.
Meldis met een sublieme pass. Sīlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzedulis verovert de bal door een tackle van achteren. Zēbergs verovert de bal door een tackle van achteren. Zēbergs geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiters Johny™ 53%, FK VSB 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiters Johny™ - FK VSB 1:1

57e minuut.
Ēdelis rent richting de bal. Ventiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ēdelis. Ēdelis krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Dzedulis onderschept slim de pass. Dzedulis passt de bal zonder na te denken. Juniors met een sublieme pass. Sīrulis is nu in balbezit. Sīrulis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiters Johny™ - FK VSB 2:1

72e minuut.
Zēbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniors onderschept slim de pass. Juniors probeert naar een medespeler te passen. Sīrulis rent richting de bal. Sīrulis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Štrauss verovert de bal door een tackle van achteren. Štrauss met een sublieme pass. Daar is Circiriņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sīlis is nu in balbezit. Sīlis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiters Johny™ 45%, FK VSB 55%.
Shiters Johny™ - FK VSB 2:1