Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cempi Hell Legion
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Zvīņa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzis passt de bal in één keer door. Lauznis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauznis schiet op doel. Olijars probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Kurkulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ierasts is nu in balbezit. Ierasts passt de bal zonder na te denken. Drullis is nu in balbezit. Drullis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ierasts heeft problemen om de bal te vangen. Lapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapa met een sublieme pass. Lauznis rent richting de bal. Lauznis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Gabris kopt de bal weg. Juzis rent richting de bal. Juzis passt de bal in één keer door. Lauznis is nu in balbezit. Lauznis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lapa rent richting de bal. Lapa speelt de bal door. Juzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauznis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauznis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kurkulis geeft de bal voor. Zemītis met een sublieme pass. Gabris bereikt de bal nog maar net als eerste. Drullis verovert de bal door een tackle van achteren. Drullis draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Čalis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulbergs rent richting de bal. Ulbergs passt de bal in één keer door. Drullis rent richting de bal. Drullis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemītis onderschept slim de pass. Zemītis probeert naar een medespeler te passen. Lauznis rent richting de bal. Lauznis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cempi 54%, Hell Legion 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Cempi - Hell Legion 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čalis met een snelle inworp. Ulbergs met een sublieme pass. Drullis rent richting de bal. Drullis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Zemītis is nu in balbezit. Zemītis met een sublieme pass. Kurkulis geeft een lange en hoge pass. Čalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čalis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ierasts onderschept slim de pass. Kreisais rent richting de bal. Ierasts onderschept slim de pass. Ierasts passt de bal zonder na te denken. Drullis rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kreisais is nu in balbezit. Krisks is nu in balbezit. Kreisais tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kreisais krijgt een gele kaart. Krisks raakt geblesseerd tijdens het duel. Krisks zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ulbergs kopt de bal weg. Drullis rent richting de bal. Drullis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cempi - Hell Legion 1:0

74e minuut.
Kreisais rent richting de bal. Ulbergs onderschept slim de pass. Ulbergs met een sublieme pass. Drullis is nu in balbezit. Drullis draait met de bal, schiet en ... Paal! Tautvedis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Šnorītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnorītis met een sublieme pass. Drullis is nu in balbezit. Ulbergs is nu in balbezit. Ulbergs draait met de bal, schiet en ... Tautvedis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cempi 42%, Hell Legion 58%.
FC Cempi - Hell Legion 1:0