Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cempi FK Wilargo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Krisks geeft de bal voor. Drullis heeft problemen om de bal te vangen. Dzidrvaldis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drullis raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krisks neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Drullis heeft problemen om de bal te vangen. Dzidrvaldis rent richting de bal. Drullis onderschept slim de pass. Drullis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bitāns de bal onder controle te krijgen. Cūkovs bokst de bal weg.

21e minuut.
Paegle is nu in balbezit. Ulbergs verovert de bal door een tackle van achteren. Ulbergs passt de bal zonder na te denken. Drullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drullis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cempi - FK Wilargo 1:0

30e minuut.
Ierasts probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dzidrvaldis de bal. Ulbergs rent richting de bal. Drullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drullis schiet op doel. Cūkovs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cempi - FK Wilargo 2:0

43e minuut.
Šūpulnieks speelt de bal door. Paegle rent richting de bal. Paegle probeert naar een medespeler te passen. Vikings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vikings haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ierasts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sārtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sārtis probeert naar een medespeler te passen. Vikings rent richting de bal. Vikings haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cempi 38%, FK Wilargo 62%.
FC Cempi - FK Wilargo 2:0

49e minuut.
Piksis heeft problemen om de bal te vangen. Piksis met een sublieme pass. Krisks rent richting de bal. Sārtis verovert de bal door een tackle van achteren. Sārtis schiet op doel. Kaļķis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cempi - FK Wilargo 2:1

54e minuut.
Dzidrvaldis geeft een hoge lob. Inworp. Šnorītis met een snelle inworp. Ulbergs is nu in balbezit. Ulbergs geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dzidrvaldis is nu in balbezit. Ierasts onderschept slim de pass. Ierasts passt de bal in één keer door. Ulbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulbergs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Kartavs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vikings rent richting de bal. Kartavs is nu in balbezit. Vikings onderschept slim de pass. Vikings draait met de bal, schiet en ... Kaļķis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Cempi - FK Wilargo 2:2

66e minuut.
Kālītis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šnorītis met een snelle inworp. Ulbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulbergs geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dzidrvaldis kopt de bal weg. Sārtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sārtis passt de bal met de wreef. Vikings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vikings schiet op doel. Kaļķis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Lutausis verovert de bal door een tackle van achteren. Lutausis speelt de bal door. Daar is Drullis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulbergs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Berniks met een snelle inworp. Sārtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sārtis speelt de bal door. Vikings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vikings draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cempi - FK Wilargo 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cempi 55%, FK Wilargo 45%.
FC Cempi - FK Wilargo 2:3