Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK VSB Cinizm_pafos
Normal Tactiek frol
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kaupēns rent richting de bal. Raupis verovert de bal door een tackle van achteren. Raupis passt de bal met de wreef. Sīlis rent richting de bal. Sīlis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Samburs bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburs geeft een hoge lob. Skudra kopt de bal weg. Kričus heeft problemen om de bal te vangen. Kričus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VSB - Cinizm_pafos 0:1

10e minuut.
Ēdelis met de inworp. Sīlis is nu in balbezit. Met opzet legt Brants zijn tegenspeler op de grond. Brants is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Riebiņš geeft de bal voor. Samburs kopt de bal weg. Klungelig pakt Raupis de bal. Sīlis is nu in balbezit. Sīlis schiet op doel. Dzīrotājs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Samburs probeert naar een medespeler te passen. Druvaskalns geeft een hoge lob. Plūme kopt de bal weg. Kričus is nu in balbezit. Kričus schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK VSB - Cinizm_pafos 0:2

29e minuut.
Raupis speelt de bal door. Zvārgulis rent richting de bal. Riebiņš is nu in balbezit. Zvārgulis onderschept slim de pass. Zvārgulis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dzīrotājs met een sublieme pass. Kaupēns kopt de bal weg. Skudra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričus onderschept slim de pass. Kričus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VSB 48%, Cinizm_pafos 52%.
FK VSB - Cinizm_pafos 0:2

77e minuut.
Klungelig pakt Plūme de bal. Zēbergs is nu in balbezit. Plūme tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plūme krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kričus passt de bal met de wreef. Ēdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ēdelis geeft de bal voor. Kaupēns is nu in balbezit. Kaupēns geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VSB 63%, Cinizm_pafos 37%.
FK VSB - Cinizm_pafos 0:2