Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hell Legion Etalons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Dzervaldis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabris verovert de bal door een tackle van achteren. Plicis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plicis krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Juzis rent richting de bal. Plicis is nu in balbezit. Juzis verovert de bal door een tackle van achteren. Lauznis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauznis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kurkulis probeert naar een medespeler te passen. Kreisais bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreisais geeft een lange en hoge pass. Plicis bereikt de bal nog maar net als eerste. Plicis schiet op doel. Tautvedis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Legion 60%, Etalons 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hell Legion - Etalons 0:0

77e minuut.
Tīsiņš geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valcis met een snelle inworp. Valmierietis rent richting de bal. Valmierietis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cimurs met een sublieme pass. Daar is Purgailis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreisais is nu in balbezit. Valmierietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valmierietis haalt uit met een fantastische trap. Tautvedis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Legion 58%, Etalons 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hell Legion - Etalons 0:0