Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiters Johny™ FK Wilargo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Ventiņš onderschept slim de pass. Ventiņš geeft de bal voor. Klungelig pakt Kālītis de bal. Sīrulis rent richting de bal. Sīrulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mētra rent richting de bal. Sārtis verovert de bal door een tackle van achteren. Sārtis probeert naar een medespeler te passen. Vikings rent richting de bal. Vikings haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Šūpulnieks raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trusis komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Paegle bereikt de bal nog maar net als eerste. Paegle passt de bal met de wreef. Mētra rent richting de bal. Trusis verovert de bal door een tackle van achteren. Trusis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Vikings de bal onder controle te krijgen. Ventiņš rent richting de bal. Ventiņš speelt de bal door. Sīrulis rent richting de bal. Sīrulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dzidrvaldis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Ventiņš geeft een hoge lob. Sīrulis is nu in balbezit. Sīrulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiters Johny™ - FK Wilargo 1:0

39e minuut.
Juniors geeft een hoge lob. Rubulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubulis geeft een hoge lob. Sīrulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sīrulis haalt uit met een fantastische trap. Cūkovs bokst de bal weg.

41e minuut.
Mīlīgs geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaļķis met de inworp. Juniors rent richting de bal. Juniors geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiters Johny™ 43%, FK Wilargo 57%.
Shiters Johny™ - FK Wilargo 1:0

46e minuut.
Sārtis passt de bal zonder na te denken. Bitāns rent richting de bal. Bitāns geeft een hoge lob. Juniors rent richting de bal. Juniors haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiters Johny™ - FK Wilargo 2:0

57e minuut.
Juniors is nu in balbezit. Juniors geeft de bal voor. Daar is Bitāns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sīrulis is nu in balbezit. Sīrulis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Paegle bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniors verovert de bal door een tackle van achteren. Juniors passt de bal met de wreef. Sīrulis rent richting de bal. Sīrulis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Trusis kan de bal niet met de borst controleren. Mētra rent richting de bal. Trusis onderschept slim de pass. Sārtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sārtis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Valnis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berniks met een snelle inworp. Sārtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sārtis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shiters Johny™ - FK Wilargo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiters Johny™ 33%, FK Wilargo 67%.
Shiters Johny™ - FK Wilargo 2:1