Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK-Kurzeme FC Cempi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Mudris passt de bal zonder na te denken. Žāklis probeert naar een medespeler te passen. Ulbergs is nu in balbezit. Drullis rent richting de bal. Drullis schiet op doel. Jonišs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Klungelig pakt Krisks de bal. Liepiņš onderschept slim de pass. Liepiņš probeert naar een medespeler te passen. Trīnītis is nu in balbezit. Trīnītis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mudris rent richting de bal. Ulbergs onderschept slim de pass. Ulbergs passt de bal in één keer door. Drullis rent richting de bal. Drullis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nauzers is nu in balbezit. Nauzers geeft een hoge lob. Inworp. Čalis met een snelle inworp. Ulbergs geeft een hoge lob. Paal! Klungelig pakt Nauzers de bal. Drullis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-Kurzeme - FC Cempi 0:1

24e minuut.
Liepiņš probeert naar een medespeler te passen. Krisks bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisks passt de bal in één keer door. Drullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drullis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ierasts passt de bal in één keer door. Vītols is nu in balbezit. Vītols passt de bal met de wreef. Meirāns is nu in balbezit. Meirāns geeft een hoge lob. Kaļķis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kartavs heeft problemen om de bal te vangen. Trīnītis is nu in balbezit. Trīnītis draait met de bal, schiet en ... Kaļķis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ierasts heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-Kurzeme 48%, FC Cempi 52%.
FK-Kurzeme - FC Cempi 0:1

55e minuut.
Zvīņa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lutausis komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Dobelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemītis verovert de bal door een tackle van achteren. Zemītis geeft de bal voor. Drullis is nu in balbezit. Drullis draait met de bal, schiet en ... Jonišs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ierasts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierasts speelt de bal door. Drullis is nu in balbezit. Drullis haalt uit met een fantastische trap. Berbertāls probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-Kurzeme - FC Cempi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-Kurzeme 50%, FC Cempi 50%.
FK-Kurzeme - FC Cempi 0:2