Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gravis.com Real Balvi
test3a Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Vilisters geeft de bal voor. Jonišs heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ūbele. Ūbele krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Puskociņš is nu in balbezit. Jonišs verovert de bal door een tackle van achteren. Jonišs probeert naar een medespeler te passen. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Suchan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suchan met een sublieme pass. Ūbele heeft problemen om de bal te vangen. Sausserdis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sausserdis schiet op doel. Raitums bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Vilsons verovert de bal door een tackle van achteren. Vilsons probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jonišs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonišs schiet op doel. Jurisons probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jurisons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurisons geeft een lange en hoge pass. Bikšenieks kopt de bal weg. Kivkucāns rent richting de bal. Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gravis.com - Real Balvi 0:1

39e minuut.
Klungelig pakt Krēsliņš de bal. Suchan is nu in balbezit. Jonišs rent richting de bal. Jonišs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gravis.com - Real Balvi 1:1

45e minuut.
Šneps bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskociņš bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šneps. Šneps krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gravis.com 54%, Real Balvi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gravis.com - Real Balvi 1:1

48e minuut.
Smiļģis passt de bal met de wreef. Vilsons speelt de bal door. Suchan rent richting de bal. Jonišs rent richting de bal. Jonišs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gravis.com - Real Balvi 2:1

50e minuut.
Jonišs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonišs passt de bal in één keer door. Ventiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Šneps verovert de bal door een tackle van achteren. Šneps geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Raitums kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Vilisters heeft problemen om de bal te vangen. Vilisters geeft een lange en hoge pass. Smiļģis speelt de bal door. Daar is Bikšenieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikšenieks haalt uit met een fantastische trap. Priedīškalns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Šneps rent richting de bal. Vilisters verovert de bal door een tackle van achteren. Vilisters probeert naar een medespeler te passen. Bikšenieks rent richting de bal. Bikšenieks haalt uit met een fantastische trap. Priedīškalns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Jonišs haalt uit met een fantastische trap. Sausserdis is nu in balbezit. Sausserdis geeft de bal voor. Jonišs springt en kopt de bal. Paal! Daar is Jurisons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonišs is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
gravis.com - Real Balvi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gravis.com 57%, Real Balvi 43%.
gravis.com - Real Balvi 3:1