Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vcity Fc Skonto
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Bēdrozis is nu in balbezit. Bēdrozis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velkeris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pēcis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dāliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Līgonis verovert de bal door een tackle van achteren. Līgonis passt de bal in één keer door. Daar is Poišs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poišs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Līgonis speelt de bal door. Plociņš is nu in balbezit. Baits tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baits krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kundziņš rent richting de bal. Liriķis verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kundziņš. Kundziņš krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Liriķis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liriķis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Zubris de bal. Poišs is nu in balbezit. Poišs schiet op doel. Akmens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vcity - Fc Skonto 1:0

32e minuut.
Baits is nu in balbezit. Baits speelt de bal door. Gavars probeert naar een medespeler te passen. Pēcis is nu in balbezit. Pēcis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Plociņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Plociņš geeft de bal voor. Kundziņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaidis onderschept slim de pass. Smaidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vcity - Fc Skonto 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vcity 50%, Fc Skonto 50%.
FC Vcity - Fc Skonto 2:0

50e minuut.
Baits speelt de bal door. Akurāters is nu in balbezit. Dāliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pēcis rent richting de bal. Pēcis haalt uit met een fantastische trap. Raiskums kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vcity 44%, Fc Skonto 56%.
FC Vcity - Fc Skonto 2:0