Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk lion pro futbolisti
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Ņiživijs rent richting de bal. Ņiživijs geeft een hoge lob. Kreitāns kopt de bal weg. Vīgants bereikt de bal nog maar net als eerste. Vīgants haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Iļjins geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piedels de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tidiķis. Tidiķis krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pērsis rent richting de bal. Vientulis onderschept slim de pass. Vīgants met een sublieme pass. Kreitāns rent richting de bal. Kreitāns haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Piedels probeert de bal aan de voet te houden. Skaliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedels onderschept slim de pass. Piedels draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pusmucāns de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bargais geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grīns rent richting de bal. Piedels bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedels schiet op doel. Paal! Piedels heeft problemen om de bal te vangen. Skaliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliņš passt de bal zonder na te denken. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk lion 47%, pro futbolisti 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk lion - pro futbolisti 0:0

48e minuut.
Vīgants is nu in balbezit. Grīns verovert de bal door een tackle van achteren. Grīns geeft de bal voor. Piedels is nu in balbezit. Piedels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vientulis rent richting de bal. Bomārs onderschept slim de pass. Bomārs probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piedels de bal. Piedels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rūsis speelt de bal door. Bomārs kopt de bal weg. Pusmucāns rent richting de bal. Piedels onderschept slim de pass. Piedels haalt uit met een fantastische trap. Zatlers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Sīmonsons met een sublieme pass. Iļjins is nu in balbezit. Iļjins geeft een hoge lob. Bargais is nu in balbezit. Bargais schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Grīns geeft een hoge lob. Piedels rent richting de bal. Skaliņš rent richting de bal. Piedels verovert de bal door een tackle van achteren. Piedels haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tidiķis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sīmonsons speelt de bal door. Vīgants is nu in balbezit. Vīgants geeft een hoge lob. Rūsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk lion 54%, pro futbolisti 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk lion - pro futbolisti 0:0