Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EpsilonDelta Venden 07
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 13.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Streips is nu in balbezit. Streips schiet op doel. Vairogs probeert de bal aan de voet te houden. Hertmanis is nu in balbezit. Hertmanis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Brāzmiņš geeft een lange en hoge pass. Vadnieks kopt de bal weg. Dikijs heeft problemen om de bal te vangen. Streips rent richting de bal. Streips schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bodnieks heeft problemen om de bal te vangen. Vadnieks rent richting de bal. Vadnieks passt de bal zonder na te denken. Rutkovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkovskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EpsilonDelta - Venden 07 1:0

16e minuut.
Daris met een sublieme pass. Millers rent richting de bal. Punkstiņš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Millers wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Millers kan niet meer verder spelen. Lakstugailis komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Dīriks rent richting de bal. Punkstiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Hertmanis onderschept slim de pass. Streips bereikt de bal nog maar net als eerste. Streips draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EpsilonDelta 42%, Venden 07 58%.
EpsilonDelta - Venden 07 1:0

57e minuut.
Balodis bereikt de bal nog maar net als eerste. Balodis passt de bal met de wreef. Rutkovskis rent richting de bal. Rutkovskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EpsilonDelta - Venden 07 2:0

58e minuut.
Rutkovskis probeert naar een medespeler te passen. Romanovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanovskis geeft de bal voor. Rutkovskis rent richting de bal. Rutkovskis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Traips verovert de bal door een tackle van achteren. Bērends bereikt de bal nog maar net als eerste. Bērends met een sublieme pass. Klungelig pakt Tukšenieks de bal. Tukšenieks schiet op doel. Rullis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Bērends met de inworp. Tukšenieks heeft problemen om de bal te vangen. Hertmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Daris verovert de bal door een tackle van achteren. Daris geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zande geeft een lange en hoge pass. Lakstugailis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakstugailis met een sublieme pass. Daar is Vadnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadnieks geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zande met de inworp. Klungelig pakt Bodnieks de bal. Bodnieks met een sublieme pass. Punkstiņš is nu in balbezit. Punkstiņš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bērends geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bodnieks controleert de bal met de borst. Bodnieks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EpsilonDelta - Venden 07 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EpsilonDelta 47%, Venden 07 53%.
EpsilonDelta - Venden 07 2:1