Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pro futbolisti Venden 07
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Dikijs rent richting de bal. Bargais onderschept slim de pass. Bargais met een sublieme pass. Piedels rent richting de bal. Piedels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pērsis is nu in balbezit. Daris onderschept slim de pass. Daris geeft een hoge lob. Punkstiņš is nu in balbezit. Punkstiņš draait met de bal, schiet en ... Rūsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pro futbolisti - Venden 07 0:1

10e minuut.
Punkstiņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bomārs rent richting de bal. Dikijs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dikijs krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bangerskis met een harde bal richting middenveld. Pērsis kopt de bal weg. Klungelig pakt Balodis de bal. Piedels rent richting de bal. Piedels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pro futbolisti - Venden 07 1:1

39e minuut.
Pērsis is nu in balbezit. Mellups geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balodis de bal. Piedels bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedels haalt uit met een fantastische trap. Bangerskis bokst de bal weg.

41e minuut.
Krastiņs geeft een lange en hoge pass. Tukšenieks probeert de bal aan de voet te houden. Zande rent richting de bal. Piedels verovert de bal door een tackle van achteren. Piedels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zande bereikt de bal nog maar net als eerste. Grīns bereikt de bal nog maar net als eerste. Grīns geeft een lange en hoge pass. Punkstiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Punkstiņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pro futbolisti - Venden 07 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro futbolisti 39%, Venden 07 61%.
pro futbolisti - Venden 07 1:2

65e minuut.
Dikijs geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bargais met een snelle inworp. Bomārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bomārs geeft een lange en hoge pass. Bangerskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piedels bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pro futbolisti - Venden 07 2:2

70e minuut.
Mellups passt de bal zonder na te denken. Dikijs rent richting de bal. Bargais onderschept slim de pass. Daar is Bargais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bargais geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zande verovert de bal door een tackle van achteren. Zande passt de bal zonder na te denken. Daris rent richting de bal. Piedels onderschept slim de pass. Piedels draait met de bal, schiet en ... Bangerskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bomārs geeft een hoge lob. Druvenieks is nu in balbezit. Met opzet legt Vabels zijn tegenspeler op de grond. Vabels krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro futbolisti 41%, Venden 07 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pro futbolisti - Venden 07 2:2