Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Skonto Real Balvi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Akmens met een harde bal richting middenveld. Pēcis kopt de bal weg. Bikšenieks rent richting de bal. Kivkucāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap. Akmens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Osis bereikt de bal nog maar net als eerste. Osis speelt de bal door. Daar is Kundziņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kivkucāns rent richting de bal. Kivkucāns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sniedziņš verovert de bal door een tackle van achteren. Bikšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Sniedziņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikšenieks is nu in balbezit. Bikšenieks schiet op doel. Akmens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Mieriņš is nu in balbezit. Mieriņš geeft een lange en hoge pass. Osis heeft problemen om de bal te vangen. Kivkucāns is nu in balbezit. Kivkucāns schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Skonto 45%, Real Balvi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Skonto - Real Balvi 0:0

47e minuut.
Osis is nu in balbezit. Inworp. Gavars met een snelle inworp. Pēcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pēcis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Raitums kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Daar is Bikšenieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikšenieks speelt de bal door. Kivkucāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap. Lapiņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Skonto 49%, Real Balvi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Skonto - Real Balvi 0:0