Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pro futbolisti Real Balvi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.4 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Bikšenieks met een sublieme pass. Vilisters bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilisters speelt de bal door. Kivkucāns rent richting de bal. Kivkucāns draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ūbele passt de bal zonder na te denken. Mieriņš geeft de bal voor. Kivkucāns kopt de bal weg. Bikšenieks rent richting de bal. Bikšenieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro futbolisti 63%, Real Balvi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pro futbolisti - Real Balvi 0:0

53e minuut.
Mieriņš probeert naar een medespeler te passen. Kivkucāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivkucāns draait met de bal, schiet en ... Vilisters is nu in balbezit. Vilisters haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Puskociņš met een sublieme pass. Ūbele is nu in balbezit. Ūbele geeft een lange en hoge pass. Apodziņš is nu in balbezit. Apodziņš geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piedels rent richting de bal. Piedels schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Raitums met een harde bal richting middenveld. Grīns kopt de bal weg. Krēsliņš probeert de bal aan de voet te houden. Piedels rent richting de bal. Piedels schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Klungelig pakt Jurisons de bal. Puskociņš rent richting de bal. Puskociņš probeert naar een medespeler te passen. Kivkucāns rent richting de bal. Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro futbolisti 39%, Real Balvi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pro futbolisti - Real Balvi 0:0