Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Balvi pro futbolisti
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Kreideris is nu in balbezit. Kreideris passt de bal in één keer door. Mellups rent richting de bal. Mieriņš is nu in balbezit. Mieriņš geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Vabels met een sublieme pass. Piedels bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventiņš schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ventiņš is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mieriņš neemt de hoekschop. Daar is Krastiņs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puskociņš rent richting de bal. Puskociņš draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rūsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Krastiņs de bal. Bikšenieks is nu in balbezit. Bikšenieks haalt uit met een fantastische trap. Iļjins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Bikšenieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bomārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskociņš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puskociņš krijgt een gele kaart. Bomārs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grīns met een snel genomen vrije trap. Piedels maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Balvi - pro futbolisti 0:1

36e minuut.
Puskociņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskociņš geeft een lange en hoge pass. Bargais kopt de bal weg. Piedels bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedels haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Grīns kopt de bal weg. Ūbele probeert naar een medespeler te passen. Mieriņš met een sublieme pass. Kivkucāns rent richting de bal. Kivkucāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Balvi - pro futbolisti 1:1

42e minuut.
Kivkucāns passt de bal zonder na te denken. Vilisters is nu in balbezit. Vilisters geeft een hoge lob. Kivkucāns is nu in balbezit. Kivkucāns draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Balvi 45%, pro futbolisti 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Balvi - pro futbolisti 1:1

55e minuut.
Grīns rent richting de bal. Puskociņš onderschept slim de pass. Grīns schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grīns is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Mieriņš speelt de bal door. Bikšenieks rent richting de bal. Bikšenieks passt de bal zonder na te denken. Kivkucāns is nu in balbezit. Kivkucāns schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Balvi - pro futbolisti 2:1

63e minuut.
Ūbele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargais onderschept slim de pass. Bargais speelt de bal door. Piedels heeft problemen om de bal te vangen. Piedels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Balvi 52%, pro futbolisti 48%.
Real Balvi - pro futbolisti 2:1