Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pro futbolisti gravis.com
Normal Tactiek test3a
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Krīvukrīvs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smiļģis bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Apodziņš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bomārs geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vilsons probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pērsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pērsis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bomārs de bal. Bomārs haalt uit met een fantastische trap. Priedīškalns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pērsis rent richting de bal. Vilsons is nu in balbezit. Vilsons passt de bal met de wreef. Leicis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leicis haalt uit met een fantastische trap. Rūsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro futbolisti 42%, gravis.com 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pro futbolisti - gravis.com 0:0

57e minuut.
Mellups probeert naar een medespeler te passen. Bargais bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargais probeert naar een medespeler te passen. Bomārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bomārs schiet op doel. Priedīškalns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Mellups bereikt de bal nog maar net als eerste. Leicis begaat een overtreding. Mellups raakt geblesseerd tijdens het duel. Mellups zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kreicbergs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piedels is nu in balbezit. Piedels schiet op doel. Priedīškalns maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vilsons passt de bal zonder na te denken. Leicis bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan rent richting de bal. Leicis is nu in balbezit. Leicis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro futbolisti 37%, gravis.com 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pro futbolisti - gravis.com 0:0