Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vcity EpsilonDelta
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Inworp. Berbertāls met een snelle inworp. Smaidis rent richting de bal. Smaidis draait met de bal, schiet en ... Vadnieks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Hertmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Hertmanis passt de bal zonder na te denken. Daar is Dubins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubins haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bēdrozis de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Brāzmiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Brāzmiņš passt de bal in één keer door. Dubins is nu in balbezit. Dubins draait met de bal, schiet en ... Raiskums maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Berbertāls geeft een hoge lob. Daar is Poišs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millers rent richting de bal. Poišs verovert de bal door een tackle van achteren. Poišs haalt uit met een fantastische trap. Rullis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Brāzmiņš speelt de bal door. Traips is nu in balbezit. Traips passt de bal zonder na te denken. Dubins is nu in balbezit. Dubins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vcity 52%, EpsilonDelta 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vcity - EpsilonDelta 0:0

55e minuut.
Odiņš probeert naar een medespeler te passen. Romanovskis rent richting de bal. Romanovskis probeert naar een medespeler te passen. Streips bereikt de bal nog maar net als eerste. Streips haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vcity - EpsilonDelta 0:1

64e minuut.
Liriķis kopt de bal weg. Vadnieks is nu in balbezit. Vadnieks speelt de bal door. Klungelig pakt Dubins de bal. Dubins draait met de bal, schiet en ... Raiskums verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vcity - EpsilonDelta 0:2

70e minuut.
Streips kopt de bal weg. Odiņš rent richting de bal. Vadnieks is nu in balbezit. Odiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Odiņš geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Poišs bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaidis rent richting de bal. Odums verovert de bal door een tackle van achteren. Poišs is nu in balbezit. Poišs haalt uit met een fantastische trap. Rullis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vcity - EpsilonDelta 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vcity 35%, EpsilonDelta 65%.
FC Vcity - EpsilonDelta 1:2