Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Skonto fk lion
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Sīmonsons met een sublieme pass. Platacis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreitāns is nu in balbezit. Kreitāns haalt uit met een fantastische trap. Sniedziņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akmens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Miernesis is nu in balbezit. Platacis verovert de bal door een tackle van achteren. Platacis passt de bal met de wreef. Kreitāns is nu in balbezit. Kreitāns haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lapiņš trapt de bal weg. Tidiķis kopt de bal weg. Kundziņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kreitāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreitāns haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zubris is nu in balbezit. Platacis verovert de bal door een tackle van achteren. Platacis met een sublieme pass. Kreitāns is nu in balbezit. Kreitāns haalt uit met een fantastische trap. Akmens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skonto - fk lion 0:1

35e minuut.
Sniedziņš is nu in balbezit. Sniedziņš geeft een lange en hoge pass. Bukants is nu in balbezit. Pēcis is nu in balbezit. Pēcis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Vēziens geeft een lange en hoge pass. Tidiķis rent richting de bal. Miernesis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miernesis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Skonto 71%, fk lion 29%.
Fc Skonto - fk lion 0:1

52e minuut.
Gavars zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tidiķis is nu in balbezit. Tidiķis geeft een lange en hoge pass. Kundziņš is nu in balbezit. Kundziņš draait met de bal, schiet en ... Zatlers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Velkeris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pēcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tidiķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pēcis verovert de bal door een tackle van achteren. Pēcis geeft de bal voor. Paal!

63e minuut.
Platacis bereikt de bal nog maar net als eerste. Platacis draait met de bal, schiet en ... Kreitāns is nu in balbezit. Kreitāns draait met de bal, schiet en ... Akmens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Platacis met een sublieme pass. Kreitāns heeft problemen om de bal te vangen. Lapiņš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kreitāns roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kreitāns kan niet meer verder spelen. Vīgants komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Skonto 49%, fk lion 51%.
Fc Skonto - fk lion 0:1