Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venden 07 Real Balvi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bikšenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Bikšenieks passt de bal in één keer door. Kivkucāns is nu in balbezit. Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap. Cirhs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venden 07 - Real Balvi 0:1

9e minuut.
Kreideris passt de bal zonder na te denken. Bodnieks heeft problemen om de bal te vangen. Kivkucāns is nu in balbezit. Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Bodnieks is nu in balbezit. Bikšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikšenieks probeert naar een medespeler te passen. Kivkucāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivkucāns schiet op doel. Cirhs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Mieriņš met de inworp. Bikšenieks is nu in balbezit. Bikšenieks geeft een hoge lob. Vilisters rent richting de bal. Vilisters draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Vairogs trapt de bal weg. Puskociņš kopt de bal weg. Kivkucāns rent richting de bal. Kivkucāns draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kivkucāns probeert naar een medespeler te passen. Mieriņš rent richting de bal. Mieriņš speelt de bal door. Bikšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikšenieks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venden 07 - Real Balvi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venden 07 56%, Real Balvi 44%.
Venden 07 - Real Balvi 0:2

69e minuut.
Inworp. Zande met de inworp. Druvenieks rent richting de bal. Druvenieks geeft de bal voor. Punkstiņš maakt een snoekduik en kopt de bal. Raitums bokst de bal weg.

79e minuut.
Zande passt de bal zonder na te denken. Bodnieks probeert de bal aan de voet te houden. Balodis rent richting de bal. Kivkucāns is nu in balbezit. Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Balodis de bal onder controle te krijgen. Vilisters bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilisters geeft de bal voor. Kivkucāns is nu in balbezit. Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venden 07 55%, Real Balvi 45%.
Venden 07 - Real Balvi 0:2