Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vcity fk lion
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Odiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vīgants verovert de bal door een tackle van achteren. Vīgants met een sublieme pass. Kreitāns rent richting de bal. Kreitāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vcity - fk lion 0:1

22e minuut.
Pērkons kopt de bal weg. Inworp. Vīgants zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Platacis bereikt de bal nog maar net als eerste. Platacis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Līgonis speelt de bal door. Smaidis is nu in balbezit. Sīmonsons maakt een afschuwelijke overtreding. Sīmonsons krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Berbertāls passt de bal zonder na te denken. Vīgants rent richting de bal. Poišs verovert de bal door een tackle van achteren. Poišs draait met de bal, schiet en ... Zatlers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vcity - fk lion 1:1

36e minuut.
Šteinbergs onderschept slim de pass. Bukants onderschept slim de pass. Bukants geeft een lange en hoge pass. Kreitāns is nu in balbezit. Kreitāns haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vcity 61%, fk lion 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vcity - fk lion 1:1

48e minuut.
Odiņš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jumis komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ņiživijs met een snelle inworp. Līgonis met een sublieme pass. Smaidis is nu in balbezit. Tidiķis onderschept slim de pass. Tidiķis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vīgants rent richting de bal. Smaidis is nu in balbezit. Vīgants tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vīgants krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Akurāters zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Līgonis geeft de bal voor. Poišs rent richting de bal. Smaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaidis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Akurāters is nu in balbezit. Ņiživijs verovert de bal door een tackle van achteren. Ņiživijs probeert naar een medespeler te passen. Kreitāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreitāns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tidiķis probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Berbertāls geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šteinbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Šteinbergs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vcity - fk lion 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vcity 46%, fk lion 54%.
FC Vcity - fk lion 2:1