Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pro futbolisti Fc Skonto
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.1
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Dāliņš is nu in balbezit. Dāliņš geeft een lange en hoge pass. Bargais kopt de bal weg. Piedels rent richting de bal. Piedels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bomārs rent richting de bal. Piedels rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kundziņš. Piedels is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pērsis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gavars rent richting de bal. Mellups legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gavars is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pēcis neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
pro futbolisti - Fc Skonto 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro futbolisti 45%, Fc Skonto 55%.
pro futbolisti - Fc Skonto 0:1

52e minuut.
Zubris geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bargais met een snelle inworp. Bomārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bomārs geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Akmens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pro futbolisti - Fc Skonto 1:1

67e minuut.
Grīns heeft problemen om de bal te vangen. Pēcis rent richting de bal. Pēcis passt de bal in één keer door. Dāliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dāliņš draait met de bal, schiet en ... Rūsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Miernesis geeft de bal voor. Gavars is nu in balbezit. Gavars speelt de bal door. Pēcis is nu in balbezit. Pēcis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro futbolisti 49%, Fc Skonto 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pro futbolisti - Fc Skonto 1:1