Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Balvi EpsilonDelta
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Inworp. Vilisters zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vadnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikšenieks onderschept slim de pass. Bikšenieks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Millers geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilisters met een snelle inworp. Bikšenieks rent richting de bal. Bikšenieks geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dubins probeert naar een medespeler te passen. Streips bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubins is nu in balbezit. Streips bereikt de bal nog maar net als eerste. Streips haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bikšenieks rent richting de bal. Bikšenieks speelt de bal door. Kivkucāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap. Rullis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Balvi - EpsilonDelta 1:0

28e minuut.
Vadnieks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Streips is nu in balbezit. Ūbele is nu in balbezit. Streips onderschept slim de pass. Streips draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Balvi - EpsilonDelta 1:1

30e minuut.
Bikšenieks is nu in balbezit. Bikšenieks passt de bal in één keer door. Kreideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Brāzmiņš onderschept slim de pass. Brāzmiņš geeft een lange en hoge pass. Raitums probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Jurisons geeft de bal voor. Inworp. Brāzmiņš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Streips bereikt de bal nog maar net als eerste. Streips geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kivkucāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Dīriks onderschept slim de pass. Bikšenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Kivkucāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivkucāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Balvi - EpsilonDelta 2:1

44e minuut.
Mieriņš geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Traips de bal onder controle te krijgen. Kivkucāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap. Rullis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Balvi - EpsilonDelta 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Balvi 50%, EpsilonDelta 50%.
Real Balvi - EpsilonDelta 3:1

55e minuut.
Mieriņš is nu in balbezit. Mieriņš speelt de bal door. Dīriks rent richting de bal. Bikšenieks onderschept slim de pass. Bikšenieks schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Balvi 46%, EpsilonDelta 54%.
Real Balvi - EpsilonDelta 3:1