Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EpsilonDelta Real Balvi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Bikšenieks onderschept slim de pass. Bikšenieks passt de bal zonder na te denken. Millers rent richting de bal. Kivkucāns onderschept slim de pass. Kivkucāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EpsilonDelta - Real Balvi 0:1

14e minuut.
Romanovskis met de inworp. Streips bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskociņš begaat een overtreding. Streips is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Streips met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat. Dubins rent richting de bal. Dubins draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Romanovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanovskis geeft de bal voor. Brāzmiņš rent richting de bal. Brāzmiņš schiet op doel. Raitums werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EpsilonDelta - Real Balvi 1:1

20e minuut.
Hertmanis is nu in balbezit. Bikšenieks onderschept slim de pass. Bikšenieks passt de bal zonder na te denken. Kivkucāns is nu in balbezit. Kivkucāns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EpsilonDelta - Real Balvi 1:2

26e minuut.
Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap. Dīriks kopt de bal weg. Klungelig pakt Hertmanis de bal. Kivkucāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
EpsilonDelta - Real Balvi 1:3

27e minuut.
Bikšenieks is nu in balbezit. Bikšenieks met een sublieme pass. Kivkucāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivkucāns draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dīriks de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mieriņš met een snelle inworp. Bikšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikšenieks geeft een lange en hoge pass. Kivkucāns is nu in balbezit. Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EpsilonDelta - Real Balvi 1:4

41e minuut.
Rullis trapt de bal weg van het doel. Streips kopt de bal weg. Krēsliņš probeert de bal aan de voet te houden. Dubins rent richting de bal. Dubins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EpsilonDelta - Real Balvi 2:4

45e minuut.
Odums heeft problemen om de bal te vangen. Bikšenieks is nu in balbezit. Bikšenieks met een sublieme pass. Kivkucāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EpsilonDelta - Real Balvi 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EpsilonDelta 51%, Real Balvi 49%.
EpsilonDelta - Real Balvi 2:5

59e minuut.
Traips met een snelle inworp. Brāzmiņš heeft problemen om de bal te vangen. Brāzmiņš geeft een lange en hoge pass. Vadnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadnieks draait met de bal, schiet en ... Raitums probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Millers is nu in balbezit. Bikšenieks is nu in balbezit. Bikšenieks speelt de bal door. Kivkucāns is nu in balbezit. Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EpsilonDelta - Real Balvi 2:6

70e minuut.
Ūbele passt de bal in één keer door. Vadnieks is nu in balbezit. Bikšenieks onderschept slim de pass. Kivkucāns rent richting de bal. Kivkucāns draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bikšenieks passt de bal met de wreef. Dīriks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivkucāns verovert de bal door een tackle van achteren. Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EpsilonDelta - Real Balvi 2:7

80e minuut.
Dubins bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikšenieks met een sublieme pass. Kivkucāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivkucāns schiet op doel. Rullis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kreideris met een sublieme pass. Streips rent richting de bal. Ūbele schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ūbele moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ūbele schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Streips wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Streips kan niet meer verder spelen. Rutkovskis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EpsilonDelta 41%, Real Balvi 59%.
EpsilonDelta - Real Balvi 2:7