Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
riga1 viens par visu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Berkulis verovert de bal door een tackle van achteren. Bocmanis kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zolītis neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pinkainis de bal. Vijums probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vietnieks rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Šneps bereikt de bal nog maar net als eerste. Puriņš is nu in balbezit. Puriņš geeft de bal voor. Zolītis is nu in balbezit. Zolītis geeft de bal voor. Vijums probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vietnieks rent richting de bal. Vietnieks draait met de bal, schiet en ... Vijums maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
riga1 - viens par visu 0:1

35e minuut.
Cukurs is nu in balbezit. Cukurs speelt de bal door. Krāns probeert de bal met de borst te controleren. Lazdāns rent richting de bal. Lazdāns schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Bulduris is nu in balbezit. Vietnieks onderschept slim de pass. Vietnieks passt de bal zonder na te denken. Zolītis rent richting de bal. Zolītis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: riga1 60%, viens par visu 40%.
riga1 - viens par visu 0:1

48e minuut.
Bocmanis met een sublieme pass. Lutausis is nu in balbezit. Lutausis geeft de bal voor. Vietnieks is nu in balbezit. Vietnieks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
riga1 - viens par visu 0:2

50e minuut.
Dzerviņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzerviņš geeft een lange en hoge pass. Merķelis rent richting de bal. Valdemārs verovert de bal door een tackle van achteren. Valdemārs haalt uit met een fantastische trap. Zunda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Dzerviņš geeft een lange en hoge pass. Šneps rent richting de bal. Šneps met een sublieme pass. Valdemārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdemārs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Puriņš de bal. Šneps bereikt de bal nog maar net als eerste. Šneps passt de bal met de wreef. Valdemārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdemārs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: riga1 55%, viens par visu 45%.
riga1 - viens par visu 0:2