Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prado Fc Teika 79ers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.4
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Vasariņš passt de bal in één keer door. Daar is Godmaņpaps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godmaņpaps probeert naar een medespeler te passen. Vilms is nu in balbezit. Vilms geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Liepiņš is nu in balbezit. Liepiņš passt de bal met de wreef. Irsis rent richting de bal. Pampālis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pampālis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Godmaņpaps heeft problemen om de bal te vangen. Mēle geeft een lange en hoge pass. Cirītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirītis geeft de bal voor. Reiniks met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pampālis draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Josts de bal. Irsis is nu in balbezit. Irsis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prado - Fc Teika 79ers 1:0

33e minuut.
Laimnesis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mēle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilms verovert de bal door een tackle van achteren. Vasariņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasariņš schiet op doel. Drošsitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vilms geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zaķis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prado - Fc Teika 79ers 1:1

36e minuut.
Vebersts trapt de bal weg van het doel. Mēle kopt de bal weg. Vecvagars probeert de bal aan de voet te houden. Pampālis is nu in balbezit. Pampālis haalt uit met een fantastische trap. Vebersts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Laimnesis rent richting de bal. Vilms verovert de bal door een tackle van achteren. Vilms geeft de bal voor. Liepiņš is nu in balbezit. Liepiņš passt de bal in één keer door. Drošsitis bokst de bal weg. Zaķis is nu in balbezit. Zaķis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prado - Fc Teika 79ers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prado 47%, Fc Teika 79ers 53%.
Prado - Fc Teika 79ers 1:2

58e minuut.
Liepiņš rent richting de bal. Liepiņš geeft de bal voor. Eglītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaķis rent richting de bal. Zaķis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zaķis heeft problemen om de bal te vangen. Vasariņš rent richting de bal. Zaķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasariņš rent richting de bal. Vasariņš schiet op doel. Drošsitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prado - Fc Teika 79ers 1:3

64e minuut.
Godmaņpaps geeft een lange en hoge pass. Zeltmatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vasariņš zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vasariņš naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Mēle speelt de bal door. Vecvagars is nu in balbezit. Pampālis verovert de bal door een tackle van achteren. Irsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Irsis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lūsis is nu in balbezit. Lūsis geeft de bal voor. Inworp. Reiniks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irsis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lūsis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reiniks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Irsis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Prado - Fc Teika 79ers 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prado 47%, Fc Teika 79ers 53%.
Prado - Fc Teika 79ers 2:3