Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
324511221 FK Ceimeri
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Sīlis passt de bal met de wreef. Jaunups bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizvērts speelt de bal door. Jaunups bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaunups haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
324511221 - FK Ceimeri 0:1

28e minuut.
Daar is Trīnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sīlis is nu in balbezit. Jaunups rent richting de bal. Sīlis is nu in balbezit. Sīlis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Trīnis kopt de bal weg. Zaļnābis rent richting de bal. Zaļnābis speelt de bal door. Jaunups rent richting de bal. Jaunups draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 324511221 60%, FK Ceimeri 40%.
324511221 - FK Ceimeri 0:1

54e minuut.
Augris geeft een lange en hoge pass. Sidorovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorovs passt de bal met de wreef. Jaunups is nu in balbezit. Jaunups schiet op doel. Lazdiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lazdiņš met een sublieme pass. Augris kopt de bal weg. Lobelis rent richting de bal. Jaunups is nu in balbezit. Jaunups schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Trīnis verovert de bal door een tackle van achteren. Trīnis probeert naar een medespeler te passen. Vilčuks is nu in balbezit. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis haalt uit met een fantastische trap. Bultraidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
324511221 - FK Ceimeri 1:1

71e minuut.
Nāris bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalktis onderschept slim de pass. Zalktis probeert naar een medespeler te passen. Vilčuks rent richting de bal. Vilčuks schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vectirāns is nu in balbezit. Godis speelt de bal door. Vilčuks rent richting de bal. Vilčuks schiet op doel. Blaumanis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Trīnis rent richting de bal. Sīlis verovert de bal door een tackle van achteren. Trīnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sīlis onderschept slim de pass. Sīlis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lazdiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Vilčuks rent richting de bal. Vilčuks geeft een lange en hoge pass. Zaļnābis rent richting de bal. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 324511221 51%, FK Ceimeri 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
324511221 - FK Ceimeri 1:1