Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKValmiera Vanagi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Smeķis probeert naar een medespeler te passen. Bleija rent richting de bal. Zvirbulis onderschept slim de pass. Smeķis is nu in balbezit. Smeķis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Krustnagliņš rent richting de bal. Zvirbulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaušēns probeert naar een medespeler te passen. Bliezējs rent richting de bal. Bliezējs draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Kniede probeert naar een medespeler te passen. Smeķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvirbulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeķis verovert de bal door een tackle van achteren. Smeķis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Jaņķis trapt de bal weg van het doel. Krustnagliņš kopt de bal weg. Smeķis rent richting de bal. Smeķis draait met de bal, schiet en ... Rūsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKValmiera - Vanagi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKValmiera 54%, Vanagi 46%.
FKValmiera - Vanagi 1:0

47e minuut.
Smeķis passt de bal zonder na te denken. Daar is Bleija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brešs rent richting de bal. Bleija is nu in balbezit. Bleija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Gaušēns de bal. Krustnagliņš rent richting de bal. Gaušēns begaat een overtreding. Gaušēns krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Krustnagliņš met een sublieme pass. Smeķis rent richting de bal. Smeķis passt de bal met de wreef. Bleija rent richting de bal. Bleija haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zvirbulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeķis verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brešs. Brešs krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Šaltāns passt de bal met de wreef. Deglavs is nu in balbezit. Dukurs maakt een afschuwelijke overtreding. Deglavs raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

88e minuut.
Bleija bereikt de bal nog maar net als eerste. Brešs is nu in balbezit. Smeķis rent richting de bal. Smeķis schiet op doel. Bleija probeert de bal aan de voet te houden. Rūsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKValmiera 46%, Vanagi 54%.
FKValmiera - Vanagi 1:0