Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Teika 79ers FKValmiera
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Cimurs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasariņš onderschept slim de pass. Vasariņš met een sublieme pass. Zaķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaķis haalt uit met een fantastische trap. Jermolajevs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Smeķis kopt de bal weg. Kačanovs probeert de bal met de borst te controleren. Vasariņš rent richting de bal. Vasariņš haalt uit met een fantastische trap. Jermolajevs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Teika 79ers - FKValmiera 1:0

11e minuut.
Jausmis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jausmis passt de bal met de wreef. Smeķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeķis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Māss de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bērziņš zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Rakaris de bal. Ozoliņš rent richting de bal. Ozoliņš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Smeķis probeert naar een medespeler te passen. Ozoliņš rent richting de bal. Rakaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozoliņš onderschept slim de pass. Ozoliņš haalt uit met een fantastische trap. Vebersts bokst de bal weg. Klungelig pakt Māss de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Teika 79ers - FKValmiera 1:1

31e minuut.
Vilms bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukurs is nu in balbezit. Vilms verovert de bal door een tackle van achteren. Zaķis is nu in balbezit. Zaķis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cimurs is nu in balbezit. Krustnagliņš is nu in balbezit. Vasariņš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasariņš krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Vilms kopt de bal weg. Vasariņš kan de bal niet met de borst controleren. Vasariņš passt de bal zonder na te denken. Zaķis rent richting de bal. Zaķis draait met de bal, schiet en ... Jermolajevs bokst de bal weg. Zaķis rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Teika 79ers 36%, FKValmiera 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Teika 79ers - FKValmiera 1:1

65e minuut.
Jausmis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jausmis geeft de bal voor. Pupiņš kopt de bal weg. Ozoliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozoliņš draait met de bal, schiet en ... Vebersts bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Teika 79ers - FKValmiera 1:2

69e minuut.
Vasariņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaķis is nu in balbezit. Vasariņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasariņš haalt uit met een fantastische trap. Jermolajevs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Teika 79ers - FKValmiera 2:2

71e minuut.
Vilms zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jausmis is nu in balbezit. Jausmis passt de bal met de wreef. Liepiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepiņš geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Liepiņš heeft problemen om de bal te vangen. Krustnagliņš is nu in balbezit. Krustnagliņš geeft de bal voor. Ozoliņš rent richting de bal. Ozoliņš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vasariņš geeft de bal voor. Vilms is nu in balbezit. Vilms geeft de bal voor. Kačanovs kopt de bal weg. Klungelig pakt Krustnagliņš de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Cimurs rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasariņš. Cimurs raakt geblesseerd tijdens het duel. Krustnagliņš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Māss kopt de bal weg. Klungelig pakt Josts de bal. Smeķis rent richting de bal. Smeķis haalt uit met een fantastische trap. Vebersts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Teika 79ers 53%, FKValmiera 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Teika 79ers - FKValmiera 2:2