Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vipkore Prado
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sīmonsons passt de bal in één keer door. Ruicēns speelt de bal door. Pampālis heeft problemen om de bal te vangen. Ruicēns rent richting de bal. Ruicēns haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pūtējs kopt de bal weg. Pampālis is nu in balbezit. Pampālis draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Baltrums bereikt de bal nog maar net als eerste. Deklavs onderschept slim de pass. Vešenieks begaat een overtreding. Deklavs moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Deklavs kan niet meer verder spelen. Knāķis komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Reiniks controleert de bal met de borst. Sīmonsons is nu in balbezit. Sīmonsons passt de bal zonder na te denken. Pampālis rent richting de bal. Pampālis haalt uit met een fantastische trap. Alksnis bokst de bal weg.

37e minuut.
Reiniks probeert naar een medespeler te passen. Sīmonsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Mēle verovert de bal door een tackle van achteren. Ruicēns rent richting de bal. Ruicēns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vipkore - Prado 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vipkore 53%, Prado 47%.
FC Vipkore - Prado 0:1

52e minuut.
Baltrums bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltrums geeft een hoge lob. Ziediņš rent richting de bal. Ziediņš geeft een lange en hoge pass. Reiniks geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vipkore - Prado 0:2

54e minuut.
Mēle speelt de bal door. Ruicēns rent richting de bal. Ruicēns passt de bal met de wreef. Pampālis rent richting de bal. Pampālis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Šulcs is nu in balbezit. Šulcs geeft een hoge lob. Klungelig pakt Resnais de bal. Vešenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Vešenieks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Alksnis niet meer kan verder spelen. Bārda komt het veld opgelopen. Baltrums zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latvietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Latvietis geeft een lange en hoge pass. Mēle is nu in balbezit. Mēle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Ķipis kopt de bal weg. Ziediņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Sīmonsons rent richting de bal. Reiniks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiniks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vipkore 54%, Prado 46%.
FC Vipkore - Prado 0:2