Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuram FK Liepājas Bebri
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Briģis onderschept slim de pass. Sārtis rent richting de bal. Sārtis probeert naar een medespeler te passen. Baškers bereikt de bal nog maar net als eerste. Baškers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Billers rent richting de bal. Billers speelt de bal door. Mudiņš is nu in balbezit. Mudiņš haalt uit met een fantastische trap. Lauzējs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Kaktnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudiņš is nu in balbezit. Mudiņš passt de bal met de wreef. Kurcis rent richting de bal. Kurcis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kaktnieks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaļpēdis geeft een lange en hoge pass. Bērends is nu in balbezit. Baškers verovert de bal door een tackle van achteren. Baškers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Krauze is nu in balbezit. Krauze passt de bal zonder na te denken. Kaktnieks rent richting de bal. Mudiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudiņš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Billers speelt de bal door. Kurcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurcis speelt de bal door. Mudiņš is nu in balbezit. Mudiņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuram - FK Liepājas Bebri 0:1

30e minuut.
Baškers met een sublieme pass. Sārtis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mudiņš. Mudiņš krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Billers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurcis geeft de bal voor. Briģis heeft problemen om de bal te vangen. Mudiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudiņš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuram 66%, FK Liepājas Bebri 34%.
Kuram - FK Liepājas Bebri 0:1

47e minuut.
Mārks geeft een hoge lob. Bērends kopt de bal weg. Mudiņš rent richting de bal. Kurcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurcis draait met de bal, schiet en ... Lauzējs bokst de bal weg.

58e minuut.
Kurcis speelt de bal door. Mudiņš heeft problemen om de bal te vangen. Ūdrainis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudiņš onderschept slim de pass. Mudiņš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Zeimots speelt de bal door. Kurcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesiņš met een sublieme pass. Mudiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudiņš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mudiņš rent richting de bal. Mudiņš schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kaktnieks rent richting de bal. Krauze rent richting de bal. Billers bereikt de bal nog maar net als eerste. Billers geeft de bal voor. Mudiņš maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Krauze kopt de bal weg. Daar is Ūdrainis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurcis rent richting de bal. Mudiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudiņš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuram 65%, FK Liepājas Bebri 35%.
Kuram - FK Liepājas Bebri 0:1