Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Rīdzene Zvaigznes
Normal Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 23.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Alksnis verovert de bal door een tackle van achteren. Alksnis passt de bal in één keer door. Aizvērts rent richting de bal. Pumpurs verovert de bal door een tackle van achteren. Pumpurs haalt uit met een fantastische trap. Kowalczykiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rīdzene - Zvaigznes 1:0

9e minuut.
Bariz kopt de bal weg. Vigups heeft problemen om de bal te vangen. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimonte rent richting de bal. Dimonte schiet op doel. Mierīgais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Klungelig pakt Pumpurs de bal. Simović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simović passt de bal met de wreef. Šalmaj geeft de bal voor. Dimonte rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampoldi passt de bal in één keer door. Dimonte heeft problemen om de bal te vangen. Dimonte schiet op doel. Laicāns probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Rīdzene 44%, Zvaigznes 56%.
FK Rīdzene - Zvaigznes 1:0

51e minuut.
Šalmaj passt de bal met de wreef. Bariz is nu in balbezit. Bariz probeert naar een medespeler te passen. Dimonte rent richting de bal. Dimonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zuksters probeert naar een medespeler te passen. Alksnis rent richting de bal. Simović begaat een overtreding. Simović krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Šalmaj probeert naar een medespeler te passen. Rampoldi is nu in balbezit. Rampoldi probeert naar een medespeler te passen. Dimonte is nu in balbezit. Dimonte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Wierzycki kopt de bal weg. Čiepsts controleert de bal met de borst. Dimonte rent richting de bal. Dimonte draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Laicāns de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Rīdzene 57%, Zvaigznes 43%.
FK Rīdzene - Zvaigznes 1:0