Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bombardiere ventland
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.8
hopeless Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Dzintars is nu in balbezit. Dzintars passt de bal met de wreef. Miezis rent richting de bal. Dzirkalis rent richting de bal. Dzirkalis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Maugulis is nu in balbezit. Kariņš rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ķepte. Ķepte krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Kariņš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dubins zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mikainis heeft problemen om de bal te vangen. Maugulis is nu in balbezit. Maugulis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bombardiere - ventland 1:0

9e minuut.
Mundziņš geeft een lange en hoge pass. Paukšts probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mikainis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maugulis is nu in balbezit. Maugulis schiet op doel. Rāvis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kupaks geeft een hoge lob. Inworp. Struks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kariņš rent richting de bal. Kariņš draait met de bal, schiet en ... Rāvis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Struks bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kupaks. Struks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Struks komt bij de bal en schiet. Rāvis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bombardiere - ventland 2:0

28e minuut.
Ružāns probeert naar een medespeler te passen. Kariņš probeert naar een medespeler te passen. Mikainis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maugulis onderschept slim de pass. Maugulis schiet op doel. Rāvis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bombardiere 49%, ventland 51%.
bombardiere - ventland 2:0

53e minuut.
Krisks kopt de bal weg. Daar is Miezis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miezis passt de bal zonder na te denken. Dzirkalis is nu in balbezit. Dzirkalis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Maugulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Punkstiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Maugulis begaat een overtreding. Maugulis krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Endelis geeft de bal voor. Ķepte is nu in balbezit. Ķepte probeert naar een medespeler te passen. Miezis rent richting de bal. Miezis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ķepte is nu in balbezit. Miezis rent richting de bal. Miezis passt de bal zonder na te denken. Dzirkalis rent richting de bal. Dzirkalis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bombardiere - ventland 2:1

71e minuut.
Līvmanis geeft een lange en hoge pass. Maugulis is nu in balbezit. Klaips rent richting de bal. Maugulis verovert de bal door een tackle van achteren. Maugulis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ķepte rent richting de bal. Ružāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķepte maakt een afschuwelijke overtreding. Ķepte is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

89e minuut.
Kariņš is nu in balbezit. Kariņš speelt de bal door. Maugulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maugulis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mikainis de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paukšts geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rāvis bokst de bal weg. Maugulis is nu in balbezit. Maugulis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bombardiere - ventland 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bombardiere 52%, ventland 48%.
bombardiere - ventland 3:1